aboutus

Jiangsu Co-effort Mechanical&Electrical Technology Co., Ltd

Jiangsu Co-effort Mechanical&Electrical Technology Co., Ltd
1
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken: Co-INSPANNING
Aantal werknemers: 20~100
Jaarlijkse omzet: 800000-1500000
Opgericht Jaar: 2017
Export pct: 50% - 60%
Ongeveer ons
Inleiding

Jiangsu Co-Inspanning werd Mechanisch & Elektrotechnologieco., Ltd opgericht in 2017, walsen wij geëngageerd aan de ontwikkeling en de productie van hoofdzakelijk het vormen van machines koud. Aangezien wij vestigden, wij altijd gebaseerd op het concept „kwaliteit-oriënteren-technologische innovatie“. Vanuit het perspectief dat van globalisering, zich bij de bovenkant van de industrie bevindt, leverden de met beide handen aangegrepen ontwikkelingskans en de marktruimte, elke inspanning om een bekend merk in te bouwen koudwalsen het vormen van de industrie van technologische innovatie.

 

Ons bedrijf kan verstrekken geavanceerd het vormen van machine met multi-materiaal, multi-dikte en multi-vorm, koudwals en flexibele systeemoplossingen voor andere productieprocessen zoals lassen kan verstrekken, walsen het ponsen en de automatische verpakking binnen het vormen van proces koud.

 

Wij hebben profiler en ruwheid het testen machine, speciaal het testen materiaal om machine te vormen, hardheidsmeetapparaat en ander het testen materiaal. Momenteel, hebben wij de de hoog-vraagdiensten van auto, bouw, meubilair, de opslaande en andere industrieën evenals binnenlandse en buitenlandse ondernemingen voorzien.

 

 

Geschiedenis

2017

De co-inspanning machines worden gevestigd door een ervaren technische ingenieur en verkoop. Bij het begin, nam ik slechts in R&D in een bureau in dienst. Door jaren van het werk wals binnen het vormen van de industrie koud, is de eerste v-klem die machine in China vormen ontwikkeld.

 

China Jiangsu Co-effort Mechanical&Electrical Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

2018

Wij bewogen ons van een klein bureau aan een 1000 vierkante meterfabriek, en wierven vele productie en technische ingenieurs aan. De efficiency en kwaliteit die van ons v-Band klembroodje de machines vormen zijn zeer verbeterd na wordt gebruikt door klanten, zodat vroegen wij de octrooien aan.

China Jiangsu Co-effort Mechanical&Electrical Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

2019

Wij vroegen 15 octrooien aan. Door technologische innovatie, hebben wij de kwalificatie van nationale high-tech ondernemingscultuur en het certificaat van particuliere onderneming verkregen.

China Jiangsu Co-effort Mechanical&Electrical Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

2020

Wij vragen „high-tech ondernemingen aan“, en wij hebben vele ingenieurs van het koude buigen en automatische transportbandlijnen toegevoegd om hoog-Beëindigenmateriaal te ontwikkelen.

 

Dienst

• Het ontwerp en de vervaardiging van hoge precisie walsen het vormen van vormen (met inbegrip van ponsenvormen) koud

 

• Ontwerp en vervaardiging van zware planken, Kolom, Dwarsstraal en de productielijn van Gidssporen

 

• Ontwerp en vervaardigings automobiel deurkader, klem en decoratieve strookproductielijn

 

• Ontwerp en vervaardigings de productielijn van de ladeschuif

 

• Ontwerp en vervaardigings lineaire (boog) driedimensionele servo volgende snijder

 

Ons Team

Buitenlandse Handelsteam

Ons verkoopteam heeft 5 mensen, elk met meer dan 6 jaar ervarings in buitenlandse handel. Zij weten zeer goed het vormen van de industrie koudwals en kan de beroeps voor de de eisen van de cliënt vervoeren analyse kan en het oordeel, om advies te geven, het beste in elke zaken doet.

 

QC Team

Wij hebben 2 QC ingenieurs om machineskwaliteit te verzekeren om klanten aan normen te voldoen.

 

R&D-Team

Ons bedrijf heeft 3 ingenieurs die meer dan 10 jaar van professioneel rolontwerp, mechanisch ontwerp, de ervaring van het elektro en rolontwerp hebben. Ook, hebben wij 2 ingenieurs die meer dan tien jaar ervarings hebben die in broodje het zuiveren vormen.

Zij specialiseren zich in het voorzien van verwerkende ondernemingen van oplossingen aan divers productielijnmateriaal, het bewerken, vormoplossingen, en staan volledig klanten bij om de moeilijke problemen in het ontwikkelingsproces op te lossen, om de succesvolle voltooiing van projectontwikkeling te verzekeren.

 

Naverkoopteam

Het vervoer, de installatie, het zuiveren, het onderhoud en de daarmee verband houdende dienst zijn behoren tot ons werk. Wij zijn geëngageerd aan het aanbieden van cliënten de betere dienst.

 

Productieteam

Wij zijn verantwoordelijk voor productie en productie, houden verbeterend elke werkprocedure en proberen om een beter product aan onze cliënten voor te stellen. Het is ons principe om bewust en responsibly te werken.

 

 

Contactgegevens